IKC Prins Maurits contactgegevens

Adresgegevens

Bezoekadres:
brandemeer 1-3
8918 GE Leeuwarden

Telefoon: 058 - 2663559
Mailadres: info@deprinsmauritsschool.nl

naam:
e-mail:
ik heb:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
kind(eren) op school
Ik ga akkoord met het privacybeleid
verzenden annuleer

Uw aanmelding is met succes verwerkt.


sluiten

nieuwsbrief

 
menu

Samen leren, samen delen en samen plezier maken

Kinderen eerst, samen verder. Dat is ons motto! De Prins Mauritsschool is een christelijke basisschool waar kinderen weten wat hun talenten zijn. Ze gebruiken deze talenten voor de eigen ontwikkeling én bij het samen leren, samen werken en opgroeien.

Op deze website vertellen we hoe we dit willen doen. Talentontwikkeling, erfgoededucatie, brede school, techniek en ict, omgaan met verschillen, meervoudige intelligentie en ook resultaten...allemaal kernwoorden in ons dagelijks handelen.

De beste indruk krijgt u bij een bezoek aan onze school. We nodigen u dan ook graag uit om met ons in gesprek te gaan en overtuigd te raken van onze kwaliteit. Mailen of bellen kan naar info@deprinsmauritsschool.nl of 058-2663559. Vraagt u naar dhr. A. de Ruiter (directeur) of mevr. M. de Jong (adjunct-directeur). Welkom!

(meer over dit onderwerp)

Deze week uitgelicht

 

De leerlingenraad is al flink actief. Elke vrijdag zijn zij herkenbaar in de school door het dragen van een badge. Zij zijn voor ons het oplettend oog en oor: waar lopen onze leerlingen tegenaan, wat willen onze leerlingen graag en de leerlingenraad kan ook helpen in voorbeeldgedrag: hoe los je een ruzie op, wat is een leuk spel om te spelen op het plein, wat kunnen we doen om een plezierige sfeer te hebben… Onze leerlingenraad heeft een prima inbreng!