IKC Prins Maurits contactgegevens

Adresgegevens

Bezoekadres:
brandemeer 1
8918 GE Leeuwarden

Telefoon: 058 - 2663559
Mailadres: info@deprinsmauritsschool.nl

naam:
e-mail:
ik heb:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
kind(eren) op school
Ik ga akkoord met het privacybeleid
verzenden annuleer

Uw aanmelding is met succes verwerkt.


sluiten

nieuwsbrief

 
menu

Verlof aanvragen als uw kind leerplichtig is

Alle kinderen vanaf 5 jaar zijn in Nederland leerplichtig. Leerplichtige kinderen kunnen buiten de vakantiedagen om niet zomaar vrij krijgen. Daarvoor gelden strenge regels. De school kan en mag daar niet van afwijken.

Als er bijzondere omstandigheden zijn dan kunnen ouders ‘extra verlof’ aanvragen. Doe dit altijd ruim van tevoren en in elk geval zo snel mogelijk. Gebruik het aanvraagformulier dat u op school kunt krijgen. Meer weten over de wettelijke regeling voor extra verlof? Vraag ernaar aan de directie van de school (bel 058-2663559 of mail naar ikcprinsmaurits@pcboleeuwarden.nl.

Suikerfeest/Offerfeest

In overleg met de directie is er extra ruimte voor gezinnen die het Offerfeest en het Suikerfeest willen vieren. Natuurlijk verlenen we voor zowel het Offerfeest als het Suikerfeest één dag extra verlof.

(meer over dit onderwerp)

Uitgelicht

 

De leerlingenraad is al flink actief. Elke vrijdag zijn zij herkenbaar in de school door het dragen van een badge. Zij zijn voor ons het oplettend oog en oor: waar lopen onze leerlingen tegenaan, wat willen onze leerlingen graag en de leerlingenraad kan ook helpen in voorbeeldgedrag: hoe los je een ruzie op, wat is een leuk spel om te spelen op het plein, wat kunnen we doen om een plezierige sfeer te hebben… Onze leerlingenraad heeft een prima inbreng!