School- en opvangtijden

Kinderopvang:

Elke werkdag geopend van 07.30 tot 18.30 uur, ook tijdens schoolvakanties.

Speelleergroepen:

Elke werkdag van 08.30 tot 12.30 uur.

Basisschool:

Elke werkdag van 8.30 tot 14.00 uur.
De kinderen komen tussen de middag niet thuis, maar eten op school met de eigen juf of meester.

Naschoolse activiteiten:

De school en de buitenschoolse opvang dagen kinderen via allerlei naschoolse activiteiten uit om hun talenten verder te ontwikkelen, iets extra's te leren of nieuwe dingen te ontdekken.
Zo organiseert de school:

• de verlengde schooldag,
  • de verplicht verlengde schooldag,
  • de zomerschool
  • en de weekendschool.

Kinderen kunnen zich inschrijven op deze extra activiteiten. Begeleiders en leerkrachten stimuleren ze om mee te doen met activiteiten die ze leuk vinden of die nuttig kunnen zijn voor hun verdere ontwikkeling. Deelname is gratis.