IKC Prins Maurits contactgegevens

Adresgegevens

Bezoekadres:
brandemeer 1-3
8918 GE Leeuwarden

Telefoon: 058 - 2663559
Mailadres: info@deprinsmauritsschool.nl

naam:
e-mail:
ik heb:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
kind(eren) op school
Ik ga akkoord met het privacybeleid
verzenden annuleer

Uw aanmelding is met succes verwerkt.


sluiten

nieuwsbrief

 
menu

Peuterspeelzaal, speelleergroep

Vanaf januari 2004 is er ook voor de 2- en 3 jarigen plek op onze school. Samen met de peuterspeelzaalleidsters zorgen we voor afstemming. We zorgen voor een doorgaande lijn in ontwikkeling bij plaatsing in onze kleutergroep.
Dat doen we vooral door het stimuleren en verrijken van het spel en het verrijken van de leeromgeving. Er is daarbij veel aandacht voor de sociaal-emotionele ontwikkeling en de taalverwerving. Het helpt onze leerlingen in het vervolg op de basisschool.

Komt u gerust een kijkje nemen bij de activiteiten van onze jongste kinderen. Voor een afspraak kunt u bellen met juf Alien of juf Ria: 058 2674531. Welkom!

U kunt ook een kijkje nemen  en direct aanmelden op de website van Sinne kinderopvang: www.sinnekinderopvang.nl

(meer over dit onderwerp)

Deze week uitgelicht

 

De leerlingenraad is al flink actief. Elke vrijdag zijn zij herkenbaar in de school door het dragen van een badge. Zij zijn voor ons het oplettend oog en oor: waar lopen onze leerlingen tegenaan, wat willen onze leerlingen graag en de leerlingenraad kan ook helpen in voorbeeldgedrag: hoe los je een ruzie op, wat is een leuk spel om te spelen op het plein, wat kunnen we doen om een plezierige sfeer te hebben… Onze leerlingenraad heeft een prima inbreng!