Ouderraad

Aan onze school is ook een actieve ouderraad verbonden. Deze O.R. bestaat uit een groep ouders die – naast het verlenen van assistentie bij allerlei activiteiten in de school – de belangen willen behartigen van alle ouders en kinderen.

Om een indruk te geven van de zaken, waarmee de OR zich zoal bezig houdt een volgend overzicht:

• het innen en de besteding van de vrijwillige ouderbijdrage.
  • meedenken over, mee-organiseren van en assistentie verlenen bij activiteiten als Sinterklaasfeest, Kerst - en Paasvieringen, ouderavonden, informatieavonden, open huis, sport- en spelactiviteiten, enz.
  • proberen ouders actief bij het school gebeuren te betrekken.

Wanneer u meer informatie wenst, of iets kwijt wilt waarvan u denkt dat het voor de OR van belang kan zijn, kunt u altijd terecht bij één van de leden van de OR.

De namen en adressen van de Ouderraadsleden, vindt u in onze schoolgids.