IKC Prins Maurits contactgegevens

Adresgegevens

Bezoekadres:
brandemeer 1
8918 GE Leeuwarden

Telefoon: 058 - 2663559
Mailadres: info@deprinsmauritsschool.nl

naam:
e-mail:
ik heb:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
kind(eren) op school
Ik ga akkoord met het privacybeleid
verzenden annuleer

Uw aanmelding is met succes verwerkt.


sluiten

nieuwsbrief

 
menu

Opvoedingsvragen? Kom langs!

Het opvoeden van een kind is voor een ouder niet altijd eenvoudig. Elke vader, moeder of verzorger heeft wel eens van die momenten dat het 'even niet zo lekker loopt’.

Blijf daar niet mee rondlopen. Praat er eens over met de medewerkers van de kinderopvang, de speelleergroepen of de leerkrachten. Zij kennen uw kinderen en hebben misschien goede tips of ideeën voor u. Als ze het zelf niet weten, kunnen ze een beroep doen op experts op het gebied van kindergedrag en opvoeding. Sommigen experts zijn regelmatig binnen ons IKC aanwezig, ze helpen u en uw kind graag.

Kies het beste voor uw kind. En als u daar hulp bij nodig hebt: laat het weten!   

(meer over dit onderwerp)

Uitgelicht

 

De leerlingenraad is al flink actief. Elke vrijdag zijn zij herkenbaar in de school door het dragen van een badge. Zij zijn voor ons het oplettend oog en oor: waar lopen onze leerlingen tegenaan, wat willen onze leerlingen graag en de leerlingenraad kan ook helpen in voorbeeldgedrag: hoe los je een ruzie op, wat is een leuk spel om te spelen op het plein, wat kunnen we doen om een plezierige sfeer te hebben… Onze leerlingenraad heeft een prima inbreng!