Onze leerlingenraad

IKC Prins Maurits heeft een hele actieve leerlingenraad. Elke vrijdag zijn de leden daarvan herkenbaar in de school. Ze dragen dan een badge. Zij zijn voor het team en voor hun medeleerlingen het oplettend oog en oor. Waar lopen onze leerlingen tegenaan? Wat willen onze leerlingen graag?

Voorbeeld, inspraak en eigen agenda.

Ook helpen ze in voorbeeldgedrag. Hoe los je een ruzie op? Wat is een leuk spel om te spelen op het plein? Wat kunnen we doen om een plezierige sfeer te hebben? Verder praten ze regelmatig met de directie. Ook sluiten ze wel eens aan bij vergaderingen van leerkrachten. Bovendien ontvangen ze ambtenaren en raadsleden, kortom: onze leerlingenraad heeft een prima inbreng!