De medezeggenschapsraad

Ingevolge de “Wet op de Medezeggenschaps-Raad”, die inspraakmogelijkheden op school beoogt te bevorderen, is aan onze school een medezeggenschapsraad (MR) verbonden.

In de MR van de school zijn de ouders en de personeelsleden vertegenwoordigd.
Sinds 1996 is er een Gemeenschappelijke Medezeggenschapsraad (GMR)
In de GMR worden zaken besproken, die betrekking hebben op alle scholen van de vereniging, zoals formaties, begrotingen en vakanties.

De namen en adressen van de MR-leden, vindt u in onze schoolgids.