IKC Prins Maurits contactgegevens

Adresgegevens

Bezoekadres:
brandemeer 1
8918 GE Leeuwarden

Telefoon: 058 - 2663559
Mailadres: info@deprinsmauritsschool.nl

naam:
e-mail:
ik heb:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
kind(eren) op school
Ik ga akkoord met het privacybeleid
verzenden annuleer

Uw aanmelding is met succes verwerkt.


sluiten

nieuwsbrief

 
menu

De Ouderkamer

Hoe leer je je kind klokkijken? Hoe kun je met leuke oefeningetjes jouw kind helpen om nog beter te leren rekenen? Wat zijn leuke spelletjes om thuis te doen? Dat zijn onderwerpen die we met elkaar bespreken in de Ouderkamer. Daar praten ouders met educatief medewerksters en leerkrachten. Samen denken we daar na over onderwijs en de opvoeding van kinderen. We bespreken hoe school en thuis elkaar kunnen helpen om kinderen betere kansen te geven.

We praten er niet alleen over. We zijn ook wel eens lekker creatief aan de slag. Of we maken een ‘verteltas’, met leuke boeken waaruit ouders thuis kunnen voorlezen.

Ook eens meemaken?

Houd de informatiebulletins in de gaten. Of vraag bij de leerkracht van uw kinderen wanneer en waar we Ouderkamers organiseren. Iedere ouder is welkom!

(meer over dit onderwerp)

Uitgelicht

 

De leerlingenraad is al flink actief. Elke vrijdag zijn zij herkenbaar in de school door het dragen van een badge. Zij zijn voor ons het oplettend oog en oor: waar lopen onze leerlingen tegenaan, wat willen onze leerlingen graag en de leerlingenraad kan ook helpen in voorbeeldgedrag: hoe los je een ruzie op, wat is een leuk spel om te spelen op het plein, wat kunnen we doen om een plezierige sfeer te hebben… Onze leerlingenraad heeft een prima inbreng!