De Ouderkamer

Hoe leer je je kind klokkijken? Hoe kun je met leuke oefeningetjes jouw kind helpen om nog beter te leren rekenen? Wat zijn leuke spelletjes om thuis te doen? Dat zijn onderwerpen die we met elkaar bespreken in de Ouderkamer. Daar praten ouders met educatief medewerksters en leerkrachten. Samen denken we daar na over onderwijs en de opvoeding van kinderen. We bespreken hoe school en thuis elkaar kunnen helpen om kinderen betere kansen te geven.

We praten er niet alleen over. We zijn ook wel eens lekker creatief aan de slag. Of we maken een ‘verteltas’, met leuke boeken waaruit ouders thuis kunnen voorlezen.

Ook eens meemaken?

Houd de informatiebulletins in de gaten. Of vraag bij de leerkracht van uw kinderen wanneer en waar we Ouderkamers organiseren. Iedere ouder is welkom!