De BSO Zomerweken

De zomervakantie gaat van start. Kinderen uit Leeuwarden hebben er zin in. Een paar weken vrij van school, genieten van de zon, buiten spelen in de wijk, zwemmen en misschien wel op reis gaan. Zes weken lang kunnen de kinderen ook gebruik maken van de BSO zomerweken.

Gevarieerd aanbod: elke week een ander thema

Tijdens de zomerweken komen altijd verschillende thema’s aan bod. Omdat kinderen tijdens de zomer hele dagen naar de BSO gaan, wordt er een breed scala aan activiteiten geboden. Iedere week heeft vaak een eigen thema. Voor alle leeftijden is er een actief programma ontwikkeld. We kijken elk jaar weer enthousiast uit naar een mooie zomer!