IKC Prins Maurits contactgegevens

Adresgegevens

Bezoekadres:
brandemeer 1-3
8918 GE Leeuwarden

Telefoon: 058 - 2663559
Mailadres: info@deprinsmauritsschool.nl

naam:
e-mail:
ik heb:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
kind(eren) op school
Ik ga akkoord met het privacybeleid
verzenden annuleer

Uw aanmelding is met succes verwerkt.


sluiten

nieuwsbrief

 
menu

Contact met u

Zorg voor kinderen hebben we niet alleen. Daar hebben we u, ouders, bij nodig. Daarom hechten we sterk aan een open en eerlijke relatie met ouders. Vertrouwen in elkaar is daarbij het sleutelwoord. Daarom vinden we het belangrijk dat we de kans krijgen dat vertrouwen op te bouwen. Elkaar informeren helpt ons om dat voor elkaar te krijgen.

We vinden het fijn als de ouders meewerken aan de activiteiten op onze school. Zo zijn er ouders actief op allerlei terreinen bijv. in de ouderraad, computerouders, hulpouders bij de sport en speldagen enz.

Alle ouders zijn welkom in de ouderkamer. Elke maandagochtend na de inloop (9.00u.) staat daar op verzoek de koffie klaar en er worden speciale activiteiten georganiseerd: van bloemschikken tot schildercursussen en gesprekken over opvoeding.


(meer over dit onderwerp)

Deze week uitgelicht

 

De leerlingenraad is al flink actief. Elke vrijdag zijn zij herkenbaar in de school door het dragen van een badge. Zij zijn voor ons het oplettend oog en oor: waar lopen onze leerlingen tegenaan, wat willen onze leerlingen graag en de leerlingenraad kan ook helpen in voorbeeldgedrag: hoe los je een ruzie op, wat is een leuk spel om te spelen op het plein, wat kunnen we doen om een plezierige sfeer te hebben… Onze leerlingenraad heeft een prima inbreng!