IKC Prins Maurits contactgegevens

Adresgegevens

Bezoekadres:
brandemeer 1
8918 GE Leeuwarden

Telefoon: 058 - 2663559
Mailadres: info@deprinsmauritsschool.nl

naam:
e-mail:
ik heb:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
kind(eren) op school
Ik ga akkoord met het privacybeleid
verzenden annuleer

Uw aanmelding is met succes verwerkt.


sluiten

nieuwsbrief

 
menu

Contact met ouders

Zorg voor kinderen, dat hebben we als IKC niet alleen, daar hebben we u als ouders bij nodig. Daarom vinden we een open en eerlijke relatie met ouders belangrijk. Vertrouwen in elkaar is daarbij het sleutelwoord. En aan vertrouwen moet je bouwen. Elkaar informeren helpt ons om dat voor elkaar te krijgen.

We vinden het fijn als de ouders meewerken aan de activiteiten binnen ons IKC. Zo zijn ouders actief op allerlei terreinen, bijvoorbeeld in de ouderraad, als computerouders of als hulpouders bij de sport en speldagen. Ook meedoen? Neem dan contact op met de educatief medewerker, de leerkracht of één van de OR-leden.

 

 

(meer over dit onderwerp)

Uitgelicht

 

De leerlingenraad is al flink actief. Elke vrijdag zijn zij herkenbaar in de school door het dragen van een badge. Zij zijn voor ons het oplettend oog en oor: waar lopen onze leerlingen tegenaan, wat willen onze leerlingen graag en de leerlingenraad kan ook helpen in voorbeeldgedrag: hoe los je een ruzie op, wat is een leuk spel om te spelen op het plein, wat kunnen we doen om een plezierige sfeer te hebben… Onze leerlingenraad heeft een prima inbreng!