Communiceren via Apps

Ouders kunnen zich via de leiding van de speelleergroepen, de dagopvang en de buitenschoolse opvang en via de leerkrachten van de basisschool aanmelden voor app-communicatie. De basisschool gebruikt hiervoor de app klasbord.nu. De opvang- en speelleergroepen gebruiken ‘Mijn Sinne’. U wordt via de app op de hoogte gehouden wat er in de groepen gebeurt en kunt andersom ook berichten aan leerkrachten en pedagogische medewerkers sturen. Bij aanmelding van uw kind krijgt u hierover verdere informatie.