IKC Prins Maurits contactgegevens

Adresgegevens

Bezoekadres:
brandemeer 1-3
8918 GE Leeuwarden

Telefoon: 058 - 2663559
Mailadres: info@deprinsmauritsschool.nl

naam:
e-mail:
ik heb:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
kind(eren) op school
Ik ga akkoord met het privacybeleid
verzenden annuleer

Uw aanmelding is met succes verwerkt.


sluiten

nieuwsbrief

 
menu

Aanmelden

U kunt uw kind aanmelden met een aanmeldingsformulier en een entreeformulier.
Eventueel kunt u ook lid of donateur worden van de Vereniging voor PCBO Leeuwarden e.o.

Na kennismaking en inlevering van deze formulieren bij de administratie of de directie van school, krijgt u een bevestiging van inschrijving.

Wennen op school
Vier weken voor de vierde verjaardag neemt de nieuwe juf contact op met de ouders. Er kunnen in overleg dagdelen gepland worden om te komen wennen op school. Na de vierde verjaardag komt uw zoon of dochter officieel op school.

2 of 3 jaar?
Ook uw 2- of 3 jarige kind kan bij ons terecht. Wij hebben een volledig ingerichte peuterspeelzaal, "De Mengelmoes". Voor informatie en aanmelding kunt u terecht bij juf Alien of juf Ria. Welkom!

(meer over dit onderwerp)

Deze week uitgelicht

 

De leerlingenraad is al flink actief. Elke vrijdag zijn zij herkenbaar in de school door het dragen van een badge. Zij zijn voor ons het oplettend oog en oor: waar lopen onze leerlingen tegenaan, wat willen onze leerlingen graag en de leerlingenraad kan ook helpen in voorbeeldgedrag: hoe los je een ruzie op, wat is een leuk spel om te spelen op het plein, wat kunnen we doen om een plezierige sfeer te hebben… Onze leerlingenraad heeft een prima inbreng!