U kunt uw kind aanmelden met een aanmeldingsformulier en een entreeformulier.
Eventueel kunt u ook lid of donateur worden van de Vereniging voor PCBO Leeuwarden e.o.

Na kennismaking en inlevering van deze formulieren bij de administratie of de directie van school, krijgt u een bevestiging van inschrijving.

Wennen op school
Vier weken voor de vierde verjaardag neemt de nieuwe juf contact op met de ouders. Er kunnen in overleg dagdelen gepland worden om te komen wennen op school. Na de vierde verjaardag komt uw zoon of dochter officieel op school.

2 of 3 jaar?
Ook uw 2- of 3 jarige kind kan bij ons terecht. Wij hebben een volledig ingerichte peuterspeelzaal, "De Mengelmoes". Voor informatie en aanmelding kunt u terecht bij juf Alien of juf Ria. Welkom!