4 t/m 12 jaar: Basisonderwijs

Kinderen eerst, samen verder. Dat is het motto van de basisschool van IKC  Prins Maurits. Het is een christelijke basisschool.

Leren, hard werken, talentontwikkeling, brede school, techniek en ICT, kunst en cultuur, omgaan met verschillen en resultaten... het zijn allemaal kernwoorden in ons dagelijks handelen.

Kom langs, maak kennis en raak overtuigd

De beste indruk krijgt u bij een bezoek aan ons IKC. We nodigen u dan ook graag uit voor een eerste kennismaking. Kijk voor meer informatie op de pagina aanmelden en kennismaken. U bent van harte welkom.